Diensten

gallery/shutterstock_159656240
gallery/shutterstock_564599842
gallery/shutterstock_523607926

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd of wilt u een uitgebreid CV ontvangen. Op deze pagina kunt u uw adresgegevens achterlaten zodat ik contact met u op kan nemen.

 

Het is mijn missie om mijn klanten professioneel te ondersteunen.

Officemanagement

CSPM biedt een ruim pakket aan secretariële diensten op interim basis. Door een flexibele instelling en een pragmatische aanpak is het mogelijk om in zeer korte tijd een succesvolle samenwerking te realiseren. Kernwoorden hierbij zijn: zakelijk, persoonlijk, serieus, vriendelijk, zelfstandig.

 

De diensten die geboden worden zijn o.a.:

  • professionele secretariële ondersteuning aan managers, directies en raden van bestuur;
  • opzetten, herinrichten of optimaliseren van een secretariaat;
  • tijdelijke vervanging van vaste medewewerkers;
  • het redigeren van teksten, rapporten, presentaties en lezingen;
  • uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden;
  • beheer data- en relatiebestanden.

 

Projectmanagement

Projecten, zoals het organiseren van evenementen, workshops, congressen, kick-offs, etc., zijn een tijdelijke extra belasting voor uw organisatie. Ook hierbij kan CSPM u van dienst zijn.

U wilt bijvoorbeeld een evenement gaan organiseren maar de werkdruk binnen uw team of afdeling zorgt ervoor dat u niet alles zelf kunt doen. Dan kunt u uw werkzaamheden (geheel of gedeeltelijk) aan mij uitbesteden.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u het projectmanagement volledig uit handen wilt geven. Ik kan u dan adviseren maar ook de totale organisatie voor u verzorgen.